Fotnet24

PAOK vs Levski Sofia

PAOK vs Levski Sofia

PAOK vs Levski Sofia live stream free, watch UEFA Europa Conference League match in HD channels, see also time zone and the venue.

ΠΑΟΚ εναντίον Λέφσκι Σόφιας ζωντανή μετάδοση δωρεάν, παρακολουθήστε τον αγώνα UEFA Europa Conference League σε κανάλια HD, δείτε επίσης τη ζώνη ώρας και τον τόπο διεξαγωγής.

American zone
08:30 GMT -9
09:30 GMT -8
10:30 GMT -7
11:30 GMT -6
12:30 GMT -5
13:30 GMT -4
14:30 GMT -3
15:30 GMT -2
Europe and Africa
16:30 GMT -1
17:30 GMT 0
18:30 GMT +1
19:30 GMT +2
20:30 GMT +3
Asia and Oceania zone
21:30 GMT +4
22:30 GMT +5
23:30 GMT +6
00:30 GMT +7
01:30 GMT +8
02:30 GMT +9
03:30 GMT +10
04:30 GMT +11

ПАОК срещу Левски София предавайте безплатно на живо, гледайте мача от Лига на конференциите на УЕФА Европа в HD канали, вижте също часовата зона и мястото.