Fotnet24

CSU Craiova vs Vllaznia Shkodër

CSU Craiova vs Vllaznia Shkodër

CSU Craiova vs Vllaznia Shkodër live stream free, watch the match of Craiova Romanian professional football team and Vllaznia Albanian team.

CSU Craiova vs Vllaznia Shkodër în direct gratuit, urmăriți meciul echipei profesioniste de fotbal Craiova și echipa Vllaznia Albaniei.

American zone
08:30 GMT -9
09:30 GMT -8
10:30 GMT -7
11:30 GMT -6
12:30 GMT -5
13:30 GMT -4
14:30 GMT -3
15:30 GMT -2
Europe and Africa
16:30 GMT -1
17:30 GMT 0
18:30 GMT +1
19:30 GMT +2
20:30 GMT +3
Asia and Oceania zone
21:30 GMT +4
22:30 GMT +5
23:30 GMT +6
00:30 GMT +7
01:30 GMT +8
02:30 GMT +9
03:30 GMT +10
04:30 GMT +11

Vllaznia Shkodër transmetim live pa pagesë, shikoni ndeshjen e ekipit profesionist rumun të futbollit Craiova dhe ekipit shqiptar të Vllaznisë.